Voor 15:00 besteld, morgen in huis
Altijd gratis verzending
Beoordeeld met een 8.5

Cryptische symbolen?

Je kent ze wel, zo’n neklabel in de boord van je T-shirt met cryptische symbolen. Nu hebben onze T-shirts gelukkig geen irritant neklabel, maar wel een nekstempel met die cryptische symbolen. Het wassen en strijken lijkt steeds ingewikkelder te worden met steeds meer verschillende symbolen. Ook heeft iedereen zijn eigen manier van wassen: bonte en witte was gescheiden, kleur bij kleur, apart wasmiddel of gewoon alles lekker bij elkaar. Toch is het handig om de symbolen op die stempel eens goed te lezen. Want weet jij wat elk symbool exact betekent?

Onze shirts hebben 5 symbolen. Dit zijn ze van links naar rechts:

  1. Je mag ons shirt wassen op max. 40 graden
  2. Geen bleek producten gebruiken
  3. Niet in de droger
  4. Je mag het shirt strijken
  5. Niet professioneel reinigen.

Niet in de droger hoor ik je nu vragen? We zouden het toch simpel houden? Dat klopt. Het is verleidelijk, maar niet nodig. Feit is dat een T-shirt nu eenmaal sneller slijt in de droger. De pluisjes en stof die achterblijven in het filter komen ergens vandaan na zo’n droogbeurt. Grote kans dat het van jouw witte T-shirt is. Daarnaast heb of kun je meerdere shirts bij ons bestellen zodat je altijd een schoon wit T-shirt in je kast hebt liggen. Zo kunnen je T-shirts op hun dooie gemakje drogen, zonder een droger.

Nog een extra tip van ons: gebruik waspoeder in plaats van vloeibaar wasmiddel. Het is goedkoper én beter voor je wasmachine en je T-shirt blijft langer schoon en fris.

Ongeëvenaarde verhouding

Onze witte t-shirts blijven langer mooi. Beter voor jou. Beter voor de aarde.

Duurzame keuze

Al onze producten zijn geproduceerd op een Co2 neutrale productielocatie.

Standaard extra lang

Zodat het T-shirt blijft zitten waar het hoort: in je broek.

Een tweede huid

De stof van onze witte T-shirts is lekker zacht en het blijft zacht.

Maattabel

Original Boxershort
MaatTaille (cm)Lengte (cm)
S3431,4
M3632,2
L3833
XL4033,8
XXL4234,6