Voor 15:00 besteld, morgen in huis
Altijd gratis verzending
Beoordeeld met een 8.5

Kan ik een T-shirt aan?

Kan ik een T shirt aan? Die vraag stellen wij onszelf ook iedere dag. Wat je draagt is afhankelijk van de gelegenheid, maar ook zeker van het weer. In de winter met temperaturen onder de 0 gaat niemand in Nederland naar buiten met een korte broek of T-shirt. In tegenstellig tot de zomer, want dan wil je liever niks anders. Wanneer de temperatuur het toelaat, zien we in de zomer niets anders dan T-shirts met korte mouwen. Als je jezelf op dat moment de vraag stelt, kan ik een shirt aan? Zal dit antwoord 9 van de 10 keer ja zijn. Toch is het antwoord op de vraag ‘kan ik een T-shirt met korte mouwen aan?’ altijd ja. 

De temperatuur

Klopt, best een flauw antwoord. Als je jezelf de vraagt stelt, kan ik een t shirt aan vandaag? Kijk je hoogstwaarschijnlijk als eerste op je telefoon met daarop het weer van vandaag. Gaat het regen, waait het hard en wat zijn de maximale en minimale temperaturen voor vandaag? Kan ik een t shirt aan heeft namelijk te maken met de temperatuur, maar ook met weersomstandigheden daaromheen. Wanneer het buiten ongeveer 20 graden is, zeggen ze dat je een shirt aan kan. Dus stel jezelf de simpele vraag ‘kan ik een t shirt aan?’ en is het buiten 20 graden, ja dan kan dat! 

Echter, de temperatuur alleen is niet doorslaggevend. Een harde wind of regenstoot kan ervoor zorgen dat het buiten kouder aanvoelt dan het daadwerkelijk is, we raden dan ook aan om altijd iets over je T-shirt aan te doen. Stel je jezelf de vraag kan ik een shirt aan terwijl de zon schijnt, dan ligt de gevoelstemperatuur hoger en kun je zeker een korte mouwen shirt aan!

Combineren van een T-shirt

We snappen het, je wil gewoon graag een ja of nee antwoord op de vraag: kan ik een shirt aan? Enkel een T-shirt met korte mouwen draag je alleen als het lekker weer is. Alleen niet vergeten dat we een T-shirt op meer manieren kunnen dragen dan als losse top op een paar goeie jeans. 

Onze T-shirts zijn namelijk uitermate geschikt om te dragen onder een overhemd of trui. Basic witte T-shirts die je draagt als ondershirt. Stel je jezelf opnieuw de vraag ‘kan ik een t shirt aan vandaag?’ dan is het antwoord JA. Je kunt iedere dag een T-shirt aan, ongeacht de temperatuur, het gaat om de manier waarop je het shirt draagt. Zo kun je er altijd voor kiezen om een T-shirt aan te doen met daaroverheen een vest. Heb je het warm, dan trek je je vest uit. Krijg je het weer koud, dan trek je het weer aan. Zo kun je nog steeds – ook met een wat mindere temperatuur – genieten van een T-shirt.

Kan ik een t shirt aan van Mijn Witte T-shirts?

Het antwoord op de vraag kan ik een kort shirt is vrij simpel. De T-shirts van Mijn Witte T-shirts zijn namelijk iedere dag te dragen en te combineren met je outfits. De T-shirts worden veelal als ondershirt gebruikt, maar kunnen ook zeker als wit T-shirt onder een vest. 

De witte T-shirts zijn gemaakt van de fijnste materialen waardoor we het draagcomfort dat je van een T-shirt mag verwachten kunnen waarborgen. De T-shirts zijn betaalbaar en ook nog eens duurzaam. Bestel je op een werkdag voor 15:00, dan heb je de T-shirts morgen al in huis. 

Als laatste nog één keer de vraag, kan ik een korte mouwen shirt aan? Ja, dat kan altijd!

Ongeëvenaarde verhouding

Onze witte t-shirts blijven langer mooi. Beter voor jou. Beter voor de aarde.

Duurzame keuze

Al onze producten zijn geproduceerd op een Co2 neutrale productielocatie.

Standaard extra lang

Zodat het T-shirt blijft zitten waar het hoort: in je broek.

Een tweede huid

De stof van onze witte T-shirts is lekker zacht en het blijft zacht.

Maattabel

Original Boxershort
MaatTaille (cm)Lengte (cm)
S3431,4
M3632,2
L3833
XL4033,8
XXL4234,6