Over ons

Nog meer witte T-shirts? Jazeker. Wij vonden het allemaal wat te duur worden. Hoe mooi al onze collega’s het ook vertellen, uiteindelijk draait het bij een T-shirt om slechts één ding vinden wij: het draagcomfort. Er zijn webwinkels te vinden waar je bijna € 40,- moet aftikken voor een – dat dan wel – ‘perfect T-shirt’. Gemene deler is een enorme collectie, witte T-shirts met te gekke soorten V-halsen, extra éxtra lange T-shirts in 10 verschillende maten, en – onzinverhaal – witte T-shirts geïnspireerd door topcouturiers. Minpunt: je betaalt de jackpot voor een T-shirt dat is bedoeld voor onder je shirt. Nu zijn wij niet tegen gelikt of inspirerende verhalen, maar het moet wel betaalbaar blijven. 

Met dat doel voor ogen is het gelukt een T-shirt te ontwerpen met een ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding.

Over elke naad, elk stiksel en elke afmeting is uitvoerig nagedacht met maar één doel; het creëren van maximaal draagcomfort. Onze T-shirts zijn voorgewassen zodat ze minimaal kunnen krimpen en zijn ze standaard extra lang zodat ze bij voorbaat goed zitten. 

Wij noemen het: alleen het beste, zonder de prijs te verpesten

De enige manier om dit te kunnen bereiken is dankzij onze ontwerpers. Zij werken al 60 jaar met dit specifieke product en weten daardoor precies wat goed is. Niet alleen voor jou, maar ook voor de aarde. Daarom zijn al onze producten op een Co2 neutrale productielocatie geproduceerd. Zodoende doen wij er een schepje bovenop. In prijs, duurzaamheid en kwaliteit. 

Maattabel

Original Boxershort
MaatTaille (cm)Lengte (cm)
S3431,4
M3632,2
L3833
XL4033,8
XXL4234,6